Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:30- 8:15 |
IP 2cz technika cuk
|
|
IP 3dz-2/2 prac.obs.kon
|
|
|
2 |
8:20- 9:05 |
|
|
IP 3dz-2/2 prac.obs.kon
|
|
IP 3at tech.gastr
|
3 |
9:10- 9:55 |
IP 3at zaj. wych.
|
|
MN 3at-2/2,3dt-2/2 j.rosyjski
|
IP 3dt tech.gastr
|
RB 3dt-1/2,3ft-2/2 j.angielski
|
4 |
10:05-10:50 |
IP 2cz techn.cukier
|
IJ 2dt-2/2 zasady żywie
|
IP 3at tech.gastr
|
IP 2cz techn.cukier
|
IP 3dz-2/2 prac.obs.kon
|
5 |
10:55-11:40 |
MI 3cz techn.cukier
|
IP 2cz technika cuk
|
IP 2cz technika cuk
|
|
IP 3dz-2/2 prac.obs.kon
|
6 |
11:45-12:30 |
IJ 3at zasady żywie
|
IP 2cz techn.cukier
|
MD 2cz j.polski
|
PO 2ht-3/3 r_geografia
|
NA 4ct-1/2 z_angielski
|
7 |
12:35-13:20 |
SM 3at-2/2,3dt-2/2 j.angielski
|
IP 3cz technika cuk
|
IP 3cz technika cuk
|
RB 5ht-2/2 j.angielski
|
IP 3at-2/2 prac.gastr.
|
8 |
13:35-14:20 |
|
IP 3dt tech.gastr
|
|
|
|
|