Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:30- 8:15 |
3cz-1/2 prac.cukier pg4
|
4at żyw. w prak 27
|
|
|
3cz-1/2 prac.cukier pg4
|
2 |
8:20- 9:05 |
3cz-1/2 prac.cukier pg4
|
4at żyw. w prak 27
|
|
|
3cz-1/2 prac.cukier pg4
|
3 |
9:10- 9:55 |
3cz-1/2 prac.cukier pg4
|
4at żyw. w prak 27
|
1bt-2/2 tech.gastr 17
|
|
3cz-1/2 prac.cukier pg4
|
4 |
10:05-10:50 |
3cz-1/2 prac.cukier pg4
|
2dt-2/2 zasady żywie 29
|
|
|
3cz-1/2 prac.cukier pg4
|
5 |
10:55-11:40 |
1bt-2/2 tech.gastr pg4
|
|
2dt-2/2 zasady żywie 25
|
3cz-1/2 prac.cukier pg4
|
3dt zasady żywie 3
|
6 |
11:45-12:30 |
3at zasady żywie 29
|
3dt zasady żywie 4
|
|
3cz-1/2 prac.cukier pg4
|
4at żyw. w prak 5
|
7 |
12:35-13:20 |
4at żyw. w prak 4
|
4at zasady żywie 31
|
|
3cz-1/2 prac.cukier pg4
|
4at żyw. w prak 5
|
8 |
13:35-14:20 |
4at żyw. w prak 4
|
1bt-2/2 tech.gastr 19
|
|
3cz-1/2 prac.cukier pg4
|
3at zasady żywie 19
|
|