Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:30- 8:15 |
|
|
3kz-1/2 zaj.prak. 26
|
|
3kz-1/2 zaj.prak. 26
|
2 |
8:20- 9:05 |
|
|
3kz-1/2 zaj.prak. 26
|
2dz-1/2 zasady żywie 17
|
3kz-1/2 zaj.prak. 26
|
3 |
9:10- 9:55 |
|
|
3kz-1/2 zaj.prak. 26
|
2kz zasady żywie 19
|
3kz-1/2 zaj.prak. 26
|
4 |
10:05-10:50 |
2dt-2/2 tech.gastr 5
|
3kz-1/2 zaj.prak. 26
|
3kz-1/2 zaj.prak. 26
|
|
3kz-1/2 zaj.prak. 26
|
5 |
10:55-11:40 |
2at zasady żywie 14
|
3kz-1/2 zaj.prak. 26
|
2at zasady żywie 17
|
|
|
6 |
11:45-12:30 |
3kz zasady żywie 13
|
3kz-1/2 zaj.prak. 26
|
2dz-1/2 zasady żywie 5
|
|
2dt-2/2 tech.gastr 14
|
7 |
12:35-13:20 |
|
3kz-1/2 zaj.prak. 26
|
2kz zasady żywie 19
|
|
2dt-2/2 tech.gastr 14
|
8 |
13:35-14:20 |
|
3kz zasady żywie 16
|
|
|
|
|