26 pracownia gastronomiczna EL
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:30- 8:15   LM 2bzp-2/3 prac.cukier
  EL 2atg-2/2 prac.gastr.
SC 3az-1/3 zaj.prak.
2 8:20- 9:05 SC 3az-1/3 zaj.prak.
LM 2bzp-2/3 prac.cukier
IP 1at-2/2 prac.gastr.
EL 2atg-2/2 prac.gastr.
SC 3az-1/3 zaj.prak.
3 9:10- 9:55 SC 3az-1/3 zaj.prak.
LM 2bzp-2/3 prac.cukier
IP 1at-2/2 prac.gastr.
EL 2atg-2/2 prac.gastr.
SC 3az-1/3 zaj.prak.
4 10:00-10:45 SC 3az-1/3 zaj.prak.
LM 2bzp-2/3 prac.cukier
IP 1at-2/2 prac.gastr.
EL 2atg-2/2 prac.gastr.
SC 3az-1/3 zaj.prak.
5 10:50-11:35 SC 1kz zaj.prak.
  IP 1at-2/2 prac.gastr.
EL 2atg-2/2 prac.gastr.
SC 3az-1/3 zaj.prak.
6 11:40-12:25 SC 1kz zaj.prak.
SC 1kz zaj.prak.
  SC 3az-1/3 zaj.prak.
IJ 2czg-1/2 prac.cukier
7 12:30-13:15 SC 1kz zaj.prak.
SC 1kz zaj.prak.
  SC 3az-1/3 zaj.prak.
IJ 2czg-1/2 prac.cukier
8 13:35-14:20 SC 1kz zaj.prak.
SC 1kz zaj.prak.
IJ 1at-1/2 prac.gastr.
SC 3az-1/3 zaj.prak.
 
9 14:25-15:10   SC 1kz zaj.prak.
IJ 1at-1/2 prac.gastr.
SC 3az-1/3 zaj.prak.
 
10 15:15-16:00     IJ 1at-1/2 prac.gastr.
   
11 16:05-16:50     IJ 1at-1/2 prac.gastr.
   
Drukuj plan
wygenerowano 01.06.2021
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum